2013. július 2., kedd

Rövidhírek

Az elmúlt napok merő unalomban teltek el, de azért sikerült néhány hírmorzsát összeszednem. Az Originsnek vége, a Gen Con még nem kezdődött el, a nyári szabadságok elkezdték kiüríteni a munakhelyeket, de szerencsére nekem jutott annyi munka, hogy ha munkaidőben óránként ránézek 5 percre a boardgamegeekre, vagy más hasonló site-ra, összességében napi 1 órát foglalkozhatok hírek keresésével!
Star Wars LCG: újabb promók jelentek meg a hamarosan boltokba kerülő Edge of Darkness deluxe kiegészítőről: http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=4224Megjelent a JEM (játékos ember mazinja) júliusi kiadása, érdemes olvasgatni, mert jó cikkek vannak benne ismét: http://jemmagazin.hu/Firefly boardgame... Nem mai hír, már régebben hallottam róla. Önmagában örülnöm kéne, mert a sorozatot bírtam, de a bőrlehúzás nem ismerhet határokat, amiből pénzt lehet csinálni, abból csinálnak is: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/138161/firefly-the-gameUwe Rosenberg új játéka is úton van, ráadásul a Terra Mystica kiadójától. Jó párosításnak tűnik, viszont a grafika übergagyinak tűnik, remélhetőleg ezen még csiszolnak egy kicsit: http://zmangames.com/nouvelles-details.php?id=314+1 a végére:
Új karakter érkezik a Mage Knight Boardgame-hez (nem tudom, mikor került fel, nekem most tűnt fel, és a hírtől olyan állapotba kerültem, mint aki égő szenet dobált puszta kézzel, mivel ez A VILÁG EGYIK LEGJOBB JÁTÉKA és kész): http://www.boardgamegeek.com/boardgameexpansion/144763/mage-knight-board-game-krang-character-expansion

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése